Share Print
 • Premijerno izdanje Poreč Open Air Festivala

  Festival dolazi u grad! Poreč će ovoga ljeta prvi puta biti domaćin Open Air Festivala koji će nizom zabavnih događanja od 9. lipnja do 10. rujna Porečanima i njihovim posjetiteljima i gostima ovo ljeto učiniti nezaboravnim.

  Saznaj više...

 • NOVI INFORMACIJSKI SUSTAV eVisitor

  S ciljem centralizacije podataka o turistima i pojednostavljenja samog procesa prijave i odjave turista te nadzora nad uplatom boravišne pristojbe, Hrvatska turistička zajednica zajedno sa sustavom turističkih zajednica i ostalim dionicima izradila je informacijski sustav eVisitor za čiju su punu primjenu ispunjeni i zakonski preduvjeti.

  Saznaj više...

 • Doživi Poreč 365 dana

  Savršen odmor u svako godišnje doba

  Saznaj više...

 • Poreč ukorak s prirodom

  Turistička zajednica Grada Poreča svake godine veliku pažnju posvećuje uređenju okoliša, informiranju lokalnog stanovništa i gostiju o važnosti očuvanja prirode kako bi svi mogli što duže u njoj i uživati.

  Saznaj više...

 • Privatni smještaj – apartmani, sobe, vile

  U dodiru s lokalnim stanovništvom upoznat ćete kulturu i običaje destinacije, a svoj odmor upotpuniti atmosferom druženja i prisnosti na koju smo već možda i zaboravili u užurbanom vremenu naše svakodnevnice

  Saznaj više...

 • Hoteli u Poreču

  Vrijeme je za godišnji odmor - u Gradu mozaika odaberite svoj novi dom na dan, dva, tjedan ili duže. Uz povjetarac s mora i cvrkut ptica uživat ćete u udobnim hotelima porečke rivijere.

  Saznaj više...

Gdje smo

Porec Photo Memory

Prijava na newsletter

GO

Sva prava pridržana.